Voorlaatste dag van de Keukengeheim-prijsvraag!

Posted on mei 31, 2008. Filed under: Culinair | Tags: , , , , , , , , , , , |

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorlaatste dag van de Keukengeheim-prijsvraag! Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo mensen,
Morgenavond wordt onze prijsvraag agesloten.Je kan even naar www.keukengeheim.com surfen om nog mee te doen.
Ik ben vandaag nogal blij,vanaf gisteren ligt mijn eerste boek in de winkel.Dat behandelt 15 vissoorten.
Hieronder vind je het voorwoord.

VIS ( voorwoord)

Vis is de belangrijkste leverancier van natuurlijke eiwitten, van mineralen zoals ijzer,fosfor,fluor en jodium en van vitamine A & D en natuurlijk is vis ook de beste manier om je dagelijkse portie natuurlijke OMEGA 3 vetzuren in te slaan.

Vis is goed voor je huid,het scherpt je geheugen aan,het is dieet-vriendelijk, licht verteerbaar en belangrijk in een cholestorolverlagend dieet omdat vis minder verzadigt vet bevat dan de meeste vleeswaren.Zelfs de vetste vis is minder vet dan het magerste vlees.

Je kan vis op heel veel verschillende manieren bereiden en daarvoor kan je ook verschillende technieken hanteren die je kan gebruiken naargelang het aanbod,de tijd die je wil besteden en je goesting van de dag.

Je kan vis bakken,braden in de oven,grillen op de barbeque of in een grilpan,pocheren,stomen,zouten,rauw eten, met of zonder vetstof bereiden,met of zonder saus eten, waar je maar zin in hebt en het is vlug klaar; dat is niet onbelangrijk in deze jachtige tijden waarin de meeste mensen het gevoel hebben dat ze tijd te kort hebben.

In dit boek worden de gemakkelijkst verkrijgbare soorten belicht,hiermee wordt bedoeld dat je deze vissen in de supermarkt,je vishandelaar of op zuiderse en oosterse markten kan vinden in Belgie en Nederland.

Bij elke vis krijg je tips over de verschillende manieren om deze soort te bereiden, enkele sausen die je er bij kan geven, een passend bijgerecht,een wijntip en een boel praktische tips die je tijd en ergernis zullen besparen,hoe makkelijker dat koken wordt hoe leuker je het in de toekomst gaat vinden. Koken kan echt leuk zijn!

Veel kookplezier
Sam

www.keukengeheim.com

Advertenties

Make a Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers liken dit: