Aardappel in zoutkorst+prijsvraag op Keukengeheim

Posted on mei 17, 2008. Filed under: Culinair | Tags: , , , , , , , , , , , , , , |

Aardappel in zoutkorst +prijsvraag op Keukengeheim Klik op de afbeelding om de link te volgen Dag mensen,
Vandaag het recept voor aardappel in zout.Je kan dit bij vlees,vis en gevogelte geven.Heel makkelijk om te maken en heel lekker.
Je kan nog steeds meedoen aan de prijsvraag op www.keukengeheim.com!
Het recept:
1 kg vastkokende middelgrote aardappelen, 1 kg grof zeezout, 40 g bloem, 1 takje rozemarijn, 4 teentjes look, 4 blaadjes laurier

Bereiding: Vermeng het zout en de bloem met 2cl water. Leg een laagje zout op de bodem van een ovenschotel bedekt met aluminiumfolie. Verdeel de gewassen en gedroogde aardappelen op het zout en verdeel er de ongepelde look en de kruiden tussen. Bedek met zout en druk goed aan. Bak 30 minuten in een voorverwarmde oven van 220°. Breek de zoutkorst en dien warm op als bijgerecht met geroosterd vlees,vis of gevogelte.

Veel kookplezier!

Sam

http://www.keukengeheim.com

Make a Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers op de volgende wijze: