Dirk De Prins op Keukengeheim

Posted on mei 14, 2008. Filed under: Culinair | Tags: , , , , , , , , , , , , , |

Hallo mensen,
Ik maak van de gelegenheid gebruik om het boek van de Befaamde Dirk De Prins te promoten.Hij is de hoofdredacteur van Culinaire Ambiance.
Je kan nog steeds even naar www.keukengeheim.com surfen en deelnemen aan de prijsvraag.Mischien win je wel mijn eerste boek.
Je kan ook daar ook de hele dag terecht voor gratis  kookadvies

Recepten door de week

Simpele en lekkere gerechten van Dirk De Prins

De best mogelijke oplossing om ons goed doordeweeks te voeden wordt ons in feite aangereikt door de wetenschap zelf. Om goed uitgebalanceerd, en dus zo gezond mogelijk, te eten moet een mens zich zo afwisselend mogelijk voeden. Het simpele diëet van onze voorouders was te beperkt om echt gezond te wezen. Het motto luidt dus afwisseling, afwisseling en nog eens afwisseling. Op die manier krijg je van alles een beetje binnen.

Gelukkig leven we ondertussen in een wereld die geen grenzen en geen seizoenen meer kent. Het hele jaar door kunnen we van witloof, asperges, appelen, peren, mosselen en noem maar op voluit genieten. En dat houdt ook in dat een likje room en een klontje natuurboter geen verboden producten zijn, als ze een dag later maar vervangen worden door iets anders. De keuken van de afwisseling is dus gelukkig ook een genotkeuken. Dat is dan ook de ware reden waarom dit kookboek is ontstaan. Elke dag koos Dirk voor een ander thema, wat het boek niet enkel doordeweeks maar ook gevariëerd maakt.

Veel kookplezier!

Sam

www.keukengeheim.com

Advertenties

Make a Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers liken dit: