Asperge-tips op Keukengeheim

Posted on april 19, 2008. Filed under: Culinair | Tags: , , , , , , , , , , , , |

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asperge-tips op Keukengeheim Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo mensen,
Zoals jullie waarschijnlijk weten is het het asperge seizoen aangebroken.
Hier wat nuttige tips
-Asperges moetn kraken als je ze tussen je vingers rolt
-Asperges moeten ongeveer 22 cm lang zijn
-Van asperges moet je niet meer dan 1 cm afsnijden aan de onderkant
-Dun of dik,recht of krom,de smaak blijft hetzelfde.De rechte zijn wel duurder
-Schillen doe je van boven naar onder,je begint 2 cm onder de kop
-Asperges moet je zo koel mogelijk bewaren.Je wikkelt ze best in een vochtige handoek en leg ze in de koelkast
-Houdbaarheid is 3 dagen,daarna drogen ze uit
-Als je asperges koopt en het snijvlak is uitgedroogd zijn ze niet vers meer.
-Leg de asperges een uur op voorhand in koud water,daarna schillen ze beter
-Groene asperges hoef je niet te schillen,snij de paarse onderkant weg
-In asperges zit aspargine,deze stof is goed voor leverstoornissen,nieren,jicht,chronische reuma,hartkloppingen en lage bloeddruk
Als jullie nog vragen hebben surf dan even naar www.keukengeheim.com,daar geef ik de hele dag GRATIS culinair advies.Stel je vraag en je krijgt binnen 3 uur een antwoord via mail.
Prettig weekeinde en veel kookplezier!
Sam
www.keukengeheim.com

Make a Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers op de volgende wijze: