Witte Choco op Keukengeheim

Posted on maart 27, 2008. Filed under: Culinair | Tags: , , , , , , , , , , |

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witte Choco(chocoladepasta) op Keukengeheim Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo mensen,
Vandaag wou ik eens het recept geven voor witte choco(chocopasta).
Mijn kinderen zijn er dol op,je moet er wel een beetje mee oppassen,dit is wel een dikmaker.Maar af en toe jezelf verwennen mag wel.
Het recept:
500gr witte chocolade
200ml zonnebloemolie
500gr boter

Bereiding:
– Breek de chocolade in kleine gelijke stukjes en smelt   deze op een licht vuur of au bain marie
– De boter in kleine stukjes in een kom verdelen en   deze dan zacht en luchtig kloppen met de mixer
– Voel met je pink om de temperatuur van de   chocolade te meten
– De chocolade mag niet warmer zijn dan je   lichaamstemperatuur
– Roer regelmatig in de chocolade om een gelijkmatige   warmte te hebben
– Giet de gesmolten chocolade in een dunne(!) op de   zachte boter terwijl je verder blijft kloppen
– Op het laatste de zonnebloemolie  voorzichtig(!)   toevoegen om de choco zacht te kunnen houden in de koelkast
– Mix nog één maal goed door
– Laat een nacht opstijven in de koelkast
– De chocopasta kan je 3 a 4 weken bewaren in de koelkast
Als je nog vragen hebt over dit of een ander recept kan je even naar www.keukengeheim.com gaan,daar geef ik gratis kookadvies.
Veel kookplezier!
Sam
www.keukengeheim.com

Make a Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers op de volgende wijze: