Frittata (omelet) op Keukengeheim

Posted on maart 24, 2008. Filed under: Culinair | Tags: , , , , , , , , , , |

Frittata(omelet) op Keukengeheim Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo mensen,
Ik kan me voorstellen dat er veel mensen zijn die vandaag niet veel zin hebben om uitgebreid te koken.
Daarom het recept voor een Italiaanse omelet.Snel klaar en lekker.Geef er slaatje bij en je hebt goed gegeten.je kan ook de restjes van afgelopen weekeinde in de frittata verwerken.
Als je vragen hebt over dit of een ander recept kan je even naar www.keukengeheim.com gaan,daar geef ik de hele dag kookadvies.
Het recept:

4 aardappelen
1 grote ui, gepeld en in ringen gesneden
1 el boter
4 à 6 eieren
2 el peterselie
peper en zout
 
Bereidingswijze:
Kook de aardappelen halfgaar in de schil (± 10 minuten)
Laat ze afkoelen, schil ze en snij in blokjes.
Bak de ui in een grote diepe pan in de boter.
Voeg, als ze glazig zijn, de aardappelen toe en laat ze 5 minuten meebakken.
Schep af en toe voorzichtig om.
Kluts de eieren met de peterselie en breng op smaak met peper en zout.
Giet over de aardappelen en laat op een zacht vuurtje gaar worden.
Als je niet houdt van een ‘blubberige’ bovenkant, zet de pan dan even onder de grill ( zorg dat de steel hittebestendig is ! )

Veel kookplezier!
Sam
www.keukengeheim.com

Make a Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers op de volgende wijze: