Chocoladetruffels op Keukengeheim

Posted on maart 9, 2008. Filed under: Culinair | Tags: , , , , , , , , , , , |

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chocoladetruffels op Keukengeheim Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo mensen,
Vandaag het recept voor chocoladetruffels.Het lijkt ingewikkelder dan het is hoor.Zelfs mijn dochters kunnen het.
Het is trouwens heel leuk om te doen met je kinderen op regenachtige zondagen.
Het recept:

Ingrediënten :
200 gr room
300 gr melk of donkere chocolade
50 gr zwarte bitter chocolade
100 gr cacao

De room verwarmen. Chocolade breken en overgieten met kokende room.
Afdekken en in de koelkast laten afkoelen. Met een lepel kleine balletjes vormen en een paar minuten in de koelkast zetten. Bittere chocolade laten smelten,(eventueel) de kleine balletjes erdoor halen en onmiddellijk met cacao bestrooien.
Beste temperatuur voor truffels 13° a 15° dus niet in de koelkast.

Als jullie nog vragen hebben over dit of een ander recept kunnen jullie even naar http://www.Keukengeheim.com surfen,daar geef ik de hele dag gratis culinair advies.

Prettige zondag en veel kookplezier!

Sam

Make a Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers op de volgende wijze: