Mousse van Witte Chocolade op Keukengeheim

Posted on maart 3, 2008. Filed under: Culinair | Tags: , , , , , , , , , , |

Mousse van Witte Chocolade op Keukengeheim Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo mensen,
Vandaag het recept voor mousse van witte chocolade.Ik krijg op mijn website (www.keukengeheim.com) veel vragen over het bereiden van deze mousse,vandaar vandaag het juiste recept
Witte chocolademousse

400gr witte chocolade
2 blaadjes gelatine
4 eieren
100gr suiker
300gr room

Bereiding:
– Smelt de chocolade,liefst au bain marie of op een zeer laag vuur.De chocolade mag zeker niet te warm worden anders schift hij
– Klop de eigelen op met 50gr suiker
– Klop de room niet te stijf
– Klop het eiwit met 50gr suiker
– Smelt de gelatine in een weinig koud water
– Doe eigeel bij de gesmolten chocolade en schep   onder elkaar
– Doe dit mengsel bij de room en roer dit door de room   (voorzichtig, of de room schift)
– Doe er de gelatine bij
– Schep het eiwit eronder en stort in een vorm (niet   meer roeren)
– Na 2 uur in de koelkast kan je de mousse met een lepel scheppen of spuiten met een spuitzak

Zo mensen,dat was het voor vandaag.
Veel kookplezier!
Sam
www.keukengeheim.com

Make a Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers op de volgende wijze: