Arrabiata op Keukengeheim

Posted on februari 19, 2008. Filed under: Culinair | Tags: , , , , , , , , , |

9-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arrabiata op Keukengeheim
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo mensen,
Vandaag het recept voor een favoriete pasta van mij.Snel,makkelijk en zeer lekker.
Ik vind dit een ideale saus als je weinig tijd hebt en toch geen fastfood wil eten.Je kan het zo pikant maken als je zelf wil.
Het recept:
200 gram Pancetta (italiaans spek ) of gerookt spek – 1 blik gepelde tomaten (400 gram ) of 5 heel rijpe tomaten – 1 ui – olijfolie – 1 chilipeper – peper & zout – 250 gram goede spaghetti – parmezaanZet een kookpot met 2 liter water op het vuur en breng aan de kook met een theelepel zout .

Als het water kookt doe er dan de spaghetti in ( kooktijd staat op de verpakking )

Zet een pan met hoge boord op het vuur en giet er wat olijfolie in .

Doe er de fijn gehakte ui,de fijngesneden chilipeper en de in dobbelsteentjes gesneden Pancetta of spek in .

Zet het vuur op gasstand 7 en laat 3 min . goed bakken , roer regelmatig om .

Doe er de aan stukken gesneden tomaten bij , kruid met peper & zout .

Zet het vuur lager ( gasstand 4 ) en laat 6 min . pruttelen .

Je pasta moet nu gaar zijn ,giet in een zift en laat even uitlekken .

Doe de pasta in de pan met saus en roer goed om .

Buon appetito

Voor gratis culinair advies kan je terecht op www.keukengeheim.com,stel je vraag en je krijgt een antwoord via mail gestuurd.

Veel kookplezier!

www.keukengeheim.com

Make a Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers op de volgende wijze: