Zalm met Balsamico op Keukengeheim

Posted on februari 13, 2008. Filed under: Culinair | Tags: , , , , , , , , , , |

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zalm met Balsamico op Keukengeheim Klik op de afbeelding om de link te volgen

Hallo mensen,

Vandaag nog een makkelijk receptje uit de rijke Italiaanse keuken.Ik wil hier mee aantonen dat als je een apart gerecht wil maken dat niet noodzakelijk duur of moeilijk moet zijn.

Voor alle culinaire vragen kan je terecht op mijn website www.keukengeheim.com waar ik gratis online advies geef.

Het recept:

2 zalmfilets van 200 gram zonder vel – 1 soeplepel water – 3 soeplepels balsamicoazijn –  1 theelepel honing – grof zeezout – peper – olijolie – 10 gram boter .

Zet een pan op het vuur ( gasstand 5 ) met wat olijfolie , laat 1 min . verwarmen , doe er dan de zalmfilets in , bak 3 min . langs de ene kant en dan 3 min ; langs de andere kant  .

Haal de zalm uit de pan en doe de balsamico , het water en de honing in de pan en laat 30 seconden koken .

Haal de pan van het vuur en roer de boter door de saus , kruid met peper & zout , giet over de zalm .

Smakelijk!

Sam

www.keukengeheim.com

Make a Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers op de volgende wijze: