Zalm met Balsamico op Keukengeheim
Zalm met Balsamico op Keukengeheim
Hallo mensen,
Vandaag nog een makkelijk receptje uit de rijke Italiaanse keuken.Ik wil hier mee aantonen dat als je een apart gerecht wil maken dat niet noodzakelijk duur of moeilijk moet zijn.
Voor alle culinaire vragen kan je terecht op mijn website www.keukengeheim.com waar ik gratis online advies geef.
Het recept:
2 zalmfilets van 200 gram zonder vel – 1 soeplepel water – 3 soeplepels balsamicoazijn – 1 theelepel honing – grof zeezout – peper – olijolie – 10 gram boter .
Zet een pan op het vuur ( gasstand 5 ) met wat olijfolie , laat 1 min . verwarmen , doe er dan de zalmfilets in , bak 3 min . langs de ene kant en dan 3 min ; langs de andere kant .
Haal de zalm uit de pan en doe de balsamico , het water en de honing in de pan en laat 30 seconden koken .
Haal de pan van het vuur en roer de boter door de saus , kruid met peper & zout , giet over de zalm .
Smakelijk!
Sam
Geef een reactie