Saltimbocca op Keukengeheim

Posted on februari 11, 2008. Filed under: Culinair | Tags: , , , , , , , , , |

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saltimbocca op Keukengeheim Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo mensen,

Wegens weinig tijd vandaag gewoon het recept voor Saltimboca.

4 dunne kalfslapjes – 4 sneetjes parmaham – 4 blaadjes verse salie – 2 deciliter witte wijn – 1 teentje fijn gesneden look – 10 gram boter – peper & zout
Leg de kalfslapjes open op je snijplank .

Leg op elk lapje een sneetje parmaham en een blaadje salie en vouw ze dicht .

Steek een tandenstoker door  elk pakje .

Zet een pan op het vuur ( gasstand 6 ) met een beetje olijfolie .

Leg na 1 min. de kalfslapjes in de pan , laat 2 min . bakken .

Zet het vuur lager ( gasstand 4 ) en draai de lapjes om .

Giet de witte wijn in de pan , doe er de fijn gehakte look bij .

Laat 2 minuten inkoken en doe er dan de boter bij .

Draai een paar keer met de pan zodanig dat de boter goed vermengt is met de witte wijn

Buon appetito

Sam

http://www.keukengeheim.com

Make a Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers op de volgende wijze: