Aardappelgratin op Keukengeheim

Posted on februari 5, 2008. Filed under: Culinair | Tags: , , , , , , , , , , |

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aardappelgratin met Boursin op Keukengeheim Klik op de afbeelding om de link te volgen

Goedemorgen mensen,

Vandaag geef ik nog een vegetarisch receptje.Ik heb de vegetariers onder u wat verwaarloost de laatste tijd.

Dit gerecht kan je echter ook als bijgerecht geven bij vis of vlees.

Het recept:

Aardappelgratin met Boursin

1 teentje knoflook
600 gram voorgekookte krieltjes
3 takjes peterselie
0.5 bosje bieslook
2 eieren
2 deciliter melk
75 gram Boursin Ail & Fine Herbes of een andere kruidenkaas
zout en peper

Verwarm de oven voor op 180ºC. Pel de knoflook, halveer hem en wrijf de ovenschaal ermee in.
Verdeel de krieltjes over de schaal. Hak de kruiden. Klop de eieren los met de melk, kruiden en de kruidenkaas, breng het op smaak met zout en peper en schenk het over de krieltjes.
Laat de aardappelgratin in ca. 30 minuten gaar worden middenin de voorverwarmde oven.

Voor alle kookproblemen en advies kunnen jullie de hele dag terecht op mijn website www.keukengeheim.com

Veel kookplezier!

Sam

Make a Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers op de volgende wijze: