Gevulde Champignons op Keukengeheim

Posted on februari 4, 2008. Filed under: Culinair | Tags: , , , , , , , , , , |

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevulde Champignons op Keukengeheim Klik op de afbeelding om de link te volgen

Hallo Mensen,

Vandaag een receptje dat weinig tijd kost om te bereiden..Voor vegetariers kan het als volwaardige maaaltijd dienen en voor de anderen als bijgerecht bij een stukje gebakken vis of vlees.

Het recept:

12 grote champignons,er zijn grote champignons in de supermarkt die dienen om te vullen, wat citroensap, 2 sjalotjes, 1 teentje knoflook, 200 g magere verse kaas(kwark of platte kaas, 2 eetlepels fijngehakte peterselie,20 gram parmezaan 1 eetlepel paneermeel, 1 takje tijm, peper en zout.

Borstel de champignons schoon en snijd het steeltje uit de hoedjes. Besprenkel de hoedjes met citroensap tegen het verkleuren.

Snipper de steeltjes en de sjalotjes heel fijn en meng ze met de verse kaas.

Voeg het geperste knoflook, de peterselie, het paneermeel,de parmezaan de blaadjes van de tijm, peper en zout toe en roer tot een glad mengsel.

Vul de champignons met het mengsel en schik ze in ovenschalen.

Laat 20 tot 25 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 200°C.

Zo mensen,moeilijker dan dit is het niet.

Nog een prettige werkweek

Veel kookplezier!

Sam

www.keukengeheim.com

Make a Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers op de volgende wijze: