Meer Keukentips op Keukengeheim

Posted on januari 29, 2008. Filed under: Recepten | Tags: , , , , , , , , , , |

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer Keukentips op Keukengeheim Klik op de afbeelding om de link te volgen

Hallo mensen,

Vandaag nog wat tips voor de keuken,aan de reacties van de bezoekers heb ik kunnen merken dat er wel behoefte aan is.

In tegenstelling tot veel Chef-Koks probeer ik niet krampachtig de keukengeheimen voor mezelf te houden.

Hoe meer mensen met plezier en zelfvertrouwen in de keuken staan,hoe liever dat ik het heb!

Voor alle culinaire problemen kunnen jullie terecht op mijn website www.keukengeheim.com waar ik de hele dag online ben om jullie vragen te beantwoorden.

Keukengeheim wordt trouwens compleet vernieuwd,we zijn heel hard aan ’t werken aan de database.Je kan je inschrijven op de nieuwsbrief!

Wist je dat?

Als je groene kruiden zoals basilicum, peterselie, dragon enz laat meekoken ze hun smaak verliezen, altijd op het laatst bijdoen

Dat spinazie de enige groene groente is die zijn kleur behoudt als je het kookt met een deksel op, alle ander groene groenten zonder deksel koken

Als je groenten een paar min laat koken in gezouten water, en ze daarna in een kom met water en ijsblokjes legt om af te koelen ze een mooie kleur hebben zoals op restaurant, wel eerst het water laten koken en dan de groenten erin doen

Als je mayonaise maakt alle ingredienten op kamertemperatuur moeten zijn

Als je rijst 30min in koud water weekt hij daarna vlugger klaar is

Als je koekjes hebt gemaakt je ze in een plastiek bakje kan bewaren met een laagje keukenpapier op de bodem en een deksel op, het papier slorpt het vocht dat in de lucht hangt op

Dat eieren ook ademen ze nemen zuurstof op en geven koolzuur af, vandaar dat eieren de smaak van ingredienten in je koelkast kunnen overnemen

Je eieren moet koken met veel azijn en zout dan barsten ze minder snel

Zo mensen,dat was het voor vandaag.

Tot morgen.

Veel kookplezier!

Sam

www.keukengeheim.com

Make a Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers op de volgende wijze: