Appel-Pannekoek op Keukengeheim

Posted on januari 14, 2008. Filed under: Recepten | Tags: , , , , , , , , , |

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Appel-Pannekoek op Keukengeheim Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo mensen,

Weeral een nieuwe week en ik heb vandaag één van die verschrikkelijke vergaderdagen.Daarom hou ik het kort en geef jullie gewoon het recept voor een persoonlijk favoriet.De appel-pannekoek.
Je kan er apart nog wat ander vers (rood)fruit bijgeven of een bolletje vanillijs er laten op smelten.Wat ik soms ook doe als het allleen voor volwassenen is,ik sprenkel dan wat Limoncello(Italiaanse citroenlikeur) over de pannekoek net voor het opdienen.Dat mag je wel niet boven het vuur doen!
Je kan ook eens een kijkje nemen op www.keukengeheim.com waar er veel soortgelijke recepten staan,ik ben daar ook paraat om jullie culinaire vragen te beantwoorden.

Het recept:

250 g bloem (tarwebloem)
zout
50 g suiker
3 eieren
5 dl melk (halfvol)
3 appelen (Jonagold)
40 g boter

Bloem, suiker (en eventueel bakpoeder) mengen. De melk en de eieren toevoegen en opkloppen tot een luchtig beslag.

De appelen schillen, het klokhuis uitboren en de appelen in schijfjes snijden.

Enkele appelschijfjes bakken in wat boter, omkeren en overgieten met beslag.

De pannenkoeken aan beide kanten laten bakken.

Warm serveren.

Snel ,makkelijk en lekker!

Veel kookplezier en tot morgen

Sam

www.keukengeheim.com

Make a Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers op de volgende wijze: