Makkelijke Witte Wijnsaus op Keukengeheim

Posted on januari 7, 2008. Filed under: Recepten | Tags: , , , , , , , , , , |

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Makkelijke Witte Wijnsaus op Keukengeheim Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo mensen,

Vandaag het recept voor witte wijnsaus die snel klaar is en ook als basis dient om andere sausen te maken.Je kan bv.er een lepel mosterd bijdoen of vers gehakte groene kruiden zoals basilicum,bieslook,dille,peterselie enz.
Als je er verse groene kruiden ondermengt moet je zorgen dat de saus niet meer kookt!De kruiden krijgen anders een vieze kleur en verliezen hun smaak.

Je kan zoals steeds de hele dag terecht op www.keukengeheim.com mocht je vragen hebben over dit of een ander gerecht,deze dienst is helemaal gratis!

Het recept:

  • 3 sjalotten
  • 2 dl witte wijn
  • 1 dl visfumet of water met een bouillonblokje
  • 1,5 dl room
  • klontjes boter
  • peper
  • zout

  • Hak de sjalotten fijn en breng deze aan de kook met de witte wijn.
  • Het geheel bijna laten droogkoken en bevochtigen met de visfumet.
  • Breng aan de kook en zeef vervolgens door.
  • Voeg er de room aan toe en breng op smaak met peper en zout.
  • Roer vervolgens de saus op met klontjes boter

Zo mensen,dat was het.
Eeen prettige werkweek en veel kookplezier!
Sam
www.keukengeheim.com

Make a Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers op de volgende wijze: