Gefrituurd IJS op Keukengeheim

Posted on december 23, 2007. Filed under: Recepten | Tags: , , , , , , , , , , |

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gefrituurd IJS op Keukengeheim Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo mensen,

Het is bijna Kerstmis en aan het aantal vragen op www.keukengeheim.com te zien neemt de stress stevig toe.

Vandaag krijgen jullie het recept voor GEFRITUURD IJS!

Ik zie de gefronsde wenkbrauwen al voor mij.Het is eigenlijk veel makkelijker dan het lijkt.Je hanteert de principes van het paneren van kroketten.

Het enige waar je echt op moet letten is dat het ijs keihard is,als aan die voorwaarde is voldaan kan er weinig misgaan als je het recept nauwkeurig volgt.

Jullie kunnen zoals steeds de hele dag terecht op www.keukengeheim.com voor alle culinaire problemen groot en klein,het is gratis en snel.Gewoon je vraag stellen en ik help je verder.

Het recept:

Vanille-ijs
Speculoos
1 ei
Bloem
Beschuiten
0,5dl water
Fijne frituurolie

Bereiding:
– Neem je vanille-ijs en schep bolletjes op een bordje
– Zet het bord terug in de diepvries zodat de bolletjes
afzonderlijk goed hard worden
– Stamp de beschuiten en de speculoos zeer fijn en meng
ze
– Klop een ei samen met het beetje water los
– Neem de bolletjes ijs, wentel ze in de bloem, dan
door het losgeklopte ei en dan door het mengsel
beschuit/speculoos
– Leg de gepaneerde ijsbolletjes terug in de diepvries
en laat ze 15 minuten terug opstijven
– Een tweede maal paneren: dus in eigeel rollen en
terug in het beschuit/speculoosmengsel en terug
10 minuten laten opstijven in de diepvries
– Zet de frituurpotop 190 graden en frituur zeer kort

Belangrijk!
  Voor het paneren ook ei gebruiken
Tweemaal paneren en terug in diepvries steken
Frituurolie op 190° C om te bakken

Jullie zien het,het is echt makkelijk

Veel kookplezier en tot morgen!

Sam

http://www.keukengeheim.com

Make a Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers op de volgende wijze: