Gevulde Kip op Keukengeheim

Posted on december 22, 2007. Filed under: Recepten | Tags: , , , , , , , , , , |

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevulde Kip op Keukngeheim Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo mensen,

Vandaag krijgen jullie het recept voor gevulde kip met salie.
Een smakelijk alternatief voor kalkoen en heel makkelijk te maken.Zoals ik in deze blog al dikwijls heb vermeld is moet je met kerstmis eten wat je graag lust en je niet teveel laten leiden door reclame en verwachtingen van anderen.

Het is niet omdat je plat geslagen wordt met reclame voor kreeften en kalkoenen dat je verplicht bent om dat op tafel te zetten.

Maak gewoon iets lekker en geniet van het samenzijn met je vrienden en familie,dat is veel belangrijker!

Beter een eenvoudig gerecht dat goed klaargemaakt is dan een duur en ingewikkeld gerecht dat de mist ingaat doordat het veel te gecompliceerd is.Jullie merken het:het is een beetje een stokpaardje van me.Koken moet leuk zijn!

Ik ben de hele dag online op www.keukengeheim.com om jullie vragen te beantwoorden en advies te geven.

Het recept:
1 kip, 500 g gehakt, 3 eetlepel vers broodkruim, 1 ei, 1 schoongeschrobte citroen, 1 bosje salie, zout en peper.Bereiding: Maak het vel van de kip los met de handen en verdeel een tiental blaadjes salie tussen vel en vlees. Span het vel van de kip terug aan. Vermeng het gehakt met broodkruim, ei, de zeste van de citroen en breng op smaak met zout en peper. Vul de kip met deze vulling en bindt de kip met meet een keukenkoordje. Verdeel enkele klontjes boter op de kip en breng op smaak met zout en peper.Gaar 1,5 uur in een voorverwarmde oven van 170°. Begiet regelmatig met de vrijgekomen braadsappen. Laat 10 min.rusten onder een stuk aluminiumfolie voor je de kip versnijd.

Zo mensen,dit is veel makkelijker dan je denkt en heel lekker.

Veel kookplezier!
Sam
www.keukengeheim.com

Make a Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers op de volgende wijze: