Verse gemarineerde Zalm op keukengeheim

Posted on december 21, 2007. Filed under: Recepten | Tags: , , , , , , , , , , |

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verse Gemarineerde Zalm op Keukengeheim Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo mensen,

Vandaag geef ik het recpt voor vers,gemarineerde zalm.Dat is ook zo’n gerecht waar je met weinig moeite en vooral stress(!) je gasten mee kan plezieren.

Eigenlijk is het rauwe zalm die wordt gegaard door de azijn en/of het citroen of limoensap.

Je kan de zalm op voorhand snijden,1 uur voor je een tafel gaat doe je er de marinade over en je bent eigenlijk klaar.Geef toe,veel eenvoudiger kan niet.

Hou het simpel! Dat is de beste raad die ik kan geven als je geen beroepskok bent.Een ingewikkelt gerecht is niet noodzakelijk een lekker gerecht.

Surf even naar www.keukengeheim.com als je nog vragen hebt,daar ben ik de hele dag online om jullie vragen te beantwoorden.

Het recept:

Verse zalm
2dl olijfolie
1dl frambozenazijn of een andere lichte azijn,zeker geen Balsamico gebruiken!De zalm zal lelijk verkleuren.
1 eetlepel honing
Peper & zout
Sap van 1/2 limoen of citroen

Bereiding:
– Snij mooie fijne sneetjes verse zalm of laat dat doen,je kan sneetjes rauwe zalm in de supermarkt kopen
– Kruiden met peper & zout

Maak een dressing

– Voeg de olijfolie, frambozenazijn en honing samen
– Goed mengen
– Giet de dresssing over de verse sneetjes zalm
– Dit overgieten mag je maximum 1u op voorhand   doen

Zo mensen,dat was het voor vandaag.

Veel kookplezier!
Sam
www.keukengeheim.com

Make a Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers op de volgende wijze: