Marsepein maken op Keukengeheim

Posted on december 17, 2007. Filed under: Recepten | Tags: , , , , , , , , , , |

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marsepein maken op Keukengeheim Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo mensen,

Vandaag een korte blog wegens veel vergaderingen.
Kort maar nuttig want jullie krijgen het recept voor marsepein.

Het recept:

2 eiwitten,de dooiers kan je gebruiken om blderdeeg mee in te strijken of een nagerecht mee te maken
250 g amandelpoeder
25o bloemsuiker(poedersuiker)
een paar druppels citroensap,oranjebloesem of rozenwater

 

Het amandelpoeder grondig mengen met de poedersuiker.

De eiwitten lichtjes loskloppenen door het amandelmengsel roeren.

Besprenkelen met enkele druppels citroensap of rozenwater of oranjebloesemwater

Op een werkvlak wat poedersuiker strooien en de marsepein kneden tot hij licht en soepel is.

In folie wikkelen en koel bewaren.

Van de marsepein kunnen ook kleine balletjes worden gerold.

Als je ze door cacaopoeder wentelt heb je de befaamde “patatjes”,je kan ze ook door chocoladeschilfers rollen

Als jullie nog vragen hebben over dit en/of een ander recept ga dan even www.keukengeheim.com waar ik de hele dag jullie vragen beantwoord.

Prettige dag en tot morgen

Veel kookplezier!

Sam
www.keukengeheim.com

Make a Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers op de volgende wijze: