Keukengeheim 2de bij Clickx wedstrijd+Crumble

Posted on december 16, 2007. Filed under: Recepten | Tags: , , , , , , , , , , |

Keukengeheim 2de bij Clickx wedstrijd+Crumble Klik op de afbeelding om de link te volgen Goedemorgen mensen,

Ik was het bijna vergeten maar mijn site www.keukengeheim.com is 2 de geeindigt in de categorie “eten & drinken” van de Site van het jaar verkiezing van Clickx magazine!

We moeten alleen Belgische Bieren laten voorgaan wat zeker geen oneer is.

In het totaalklassement staan we op de 28 ste plaats van de 220 genomineerden,we laten daar grote sites en organisaties achter ons!Klik gewoon op het Clickx logo waar je het klassement kan bekijken.

Hartelijk dank voor jullie stem!!!

Nu genoeg veren op mijn hoed gestoken :o-),vandaag het recept voor Crumble.

Crumble is makkelijk te maken en je oogst er gegarandeerd succes mee.

Je kan Crumble met zowat alle fruit maken.Als je geen zacht rood fruit gebruikt (peren bv) moet je dat fruit eerst in wat boter met suiker opbakken.Even carameliseren.

450 rood zacht fruit,dat mag zelfs diepvries zijn, 50 gram bruine suiker, 1 theelepel kaneel, 200 gram ongezouten boter, 150 gram gewone suiker, 300 gram gezeefde bloem.

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Meng de bloem met de gewone suiker in een grote kom. Werk de boter erdoor tot je kruimelachtige stukjes hebt.Dat doe je met je vingertoppen,het is niet de bedoeling dat je het echt kneed zoals brooddeeg

Vet een ovenschotel in met boter. Schik het fruit er in en besprenkel met de bruine suiker. Voeg er er nog een klontje boter aan toe en dek af met het deeg.

Bak 40-45 minuten in de oven of tot het deeg een bruin tintje krijgt.

Zo makkelijk is het !

Geef er nog wat half opgeklopte room en vanilleijs bij en je hebt een feestelijk nagerecht.

Als je nog vragen hebt over dit of en ander recept ,ga dan even naar www.Keukengeheim.com waar ik de hele dag online ben om jullie vragen te beantwoorden.

Zo mensen,nog een prettige zondag en tot morgen

Veel kookplezier!

Sam

www.keukengeheim.com

Make a Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers op de volgende wijze: