Gebraden Lamsbout op Keukengeheim

Posted on december 12, 2007. Filed under: Recepten | Tags: , , , , , , , , , , |

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gebraden Lamsbout op Keukengeheim Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo mensen,

Nog steeds ziek,het is een hardnekkige griep dit jaar,jullie zullen wel al gemerkt hebben dat het korte blogs zijn de afgelopen dagen.

Jullie krijgen vandaag het recept voor een makkelijke en fantastische Lamsbout met aardappelen,mischien een ideetje voor kerstmis?

Volg gewoon het recept en er kan niets misgaan,je kan zoals steeds terecht op www.keukengeheim.com voor alle vragen over dit of een ander recept en dat nog   altijd volledig GRATIS en SNEL.

Het recept:

2.5 kg lamsbout
12 aardappelen( bintje)

olijfolie
zeezout
4 takjes rozemarijn
4 eetlepels mosterd
4 eetlepels vloeibare honing

Verwarm de oven voor op 200°C. Schep de aardappelen om in een kom met olie en zout en doe ze dan in een ovenschaal. Plaats een rooster op de schaal en leg daar de rozemarijn op. Leg de bout op de rozemarijn en bak 1 uur. Meng ondertussen de mosterd en honing voor het glazuur.

Borstel na 1 uur het vlees in met het glazuur. Doe het terug in de oven voor 30 minuten en borstel nog een keer in met het glazuur. Serveren met de gebakken aardappelen die de smaak van het lam en de rozemarijn hebben opgenomen.

TIP:
Voor het glazuur kan u ook wat geperste knoflook, gehakte citroenschil of munt toevoegen voor een smaakvariant.

Zo mensen,tot morgen.
Een prettige dag en veel kookplezier!

Sam
www.keukengeheim.com

Make a Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers op de volgende wijze: