Makkelijke Steak Bearnaise op Keukengeheim

Posted on december 5, 2007. Filed under: Recepten | Tags: , , , , , , , , , , , |

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Makkelijke Steak Bearnaise op Keukengeheim Klik op de afbeelding om de link te volgen

Goede morgen mensen,

Ik ga op deze blog vrolijk verder met koken proberen makkelijker te maken.Er wordt veel teveel over de hoofden van de mensen gekookt vind ik..Je moet geen topchef zijn om een smakelijke maaltijd te bereiden voor jezelf en je gezin.Ik vind het onzinnig om als liefhebber te proberen even goed te koken als de sterren-koks die je op TV ziet.Doe jezelf een plezier,hou het simpel en gebruik vooral goede produkten.

Vandaag het recept voor voor een vereenvoudigde versie van Steak Bearnaise.Het is makkelijker dan je dacht!

Je kan zoals alle dagen terecht op mijn website www.keukengeheim.com waar ik binnen de 3 uur jouw culinaire problemen oplos.

Het recept:

4 steaks van ong.200 gr. ,3 eierdooiers,3 eetlepels dragonazijn,3 eetlepels water,300 gr.boter,4 eetlepels gehakte dragon,peper & zout

Bereiding:

Smelt de boter op een laag vuur

Klop de dooiers op laag(!) vuur met de azijn en het water tot het schuimt.

Giet er beetje bij beetje de gesmolten boter bij,blijven kloppen

Doe er de dragon bij en kruid met peper&zout.

Bak ondertussen de steaks hoe je ze graag hebt.

Serveer met frietjes en sla

Zo mensen,dat was het voor vandaag

Veel kookplezier en tot morgen

Sam

www.keukengeheim.comist1_3554422_stainless_steel_whisk.jpg

Make a Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers op de volgende wijze: