Ardeens Gebraad op Keukengeheim+Clickx wedstrijd-laatste dagen

Posted on november 27, 2007. Filed under: Recepten | Tags: , , , , , , , , , |

Ardeens Gebraad op Keukengeheim+Clickx laatste dagen Klik op de afbeelding om de link te volgen Goedemorgen mensen,

Vandaag krijgen jullie het recept voor een andere klassieker het Ardeens gebraad.Dat kan met everzwijn of ook met
varkensgebraad gemaakt worden.Er kunnen verschillende groenten bij,kroketten,gratin dauphinois of een smeuige aardappelpuree + het is echt makkelijk te maken.

Er kan nog 2 dagen gestemd worden bij de Clickx wedstrijd voor de Site van het Jaar,gewoon even op het Clickx logo klikken en je komt op het stemformulier.Je maakt kans op mooie prijzen.Ik zal je dankbaar zijn!

Er is op mijn website http://www.keukengeheim.com een rubriek die De Culinaire Zonde heet waar mensen hun combinaties kunnen laten plaatsen.Je kent het wel,een combinatie die je heel graag lust maar waar anderen van griezen?Die van mij staat er ook op.Stuur de jouwe,het is leuk!

Het recept:
Voor 4 personen.
800 gram everzwijn of varkensgebraad,1 eetlepel jeneverbessen,4 sjalotten,4 uien,2 sneden gerookt spek,1 flesje donker abdijbier,20 gram boter,3 laurierblaadjes,peper&zout.

Verwarm de oven voor op 180°C gedurende een 1/2 uur

Bak het vlees bruin in een ovenschotel met de boter

Leg de hele geschilde sjalotten,de geschilde en in 4 gesneden uien,de laurier en de jeneverbessen bij het vlees.

Snij het spek in dikke blokjes en doe het erbij.

Giet het bier in de ovenschotel en kruid flink met peper & zout.

Braad alles 45 min in de oven.

Schep af en toe het braadvocht over het vlees,zo krijgt het meer smaak en droogt het niet uit.

Haal de ovenschotel uit de oven en laat het vlees 10 min rusten.Doe gewoon een stuk aluminiumfolie over de schotel en laat zo staan.

Als je nog vragen hebt over dit of een ander recept surf dan even naar http://www.keukengeheim.com waar ik de hele dag online ben om juliie vragen te beantwoorden.

Zo mensen,dat was het voor vandaag.

Veel kookplezier en tot morgen

Samlogoklein16.jpg

Make a Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers op de volgende wijze: