Brusselse Wafels op Keukengeheim

Posted on november 1, 2007. Filed under: Recepten | Tags: , , , , , , , |

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brusselse Wafels op Keukengeheim Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo beste mensen,

Ik krijg regelmatig vragen op mijn website,www.keukengeheim.com waarin mensen hun beklag doen over mislukte Brusselse wafels,te droog en te hard zijn de meest voorkomende klachten.

Daarom hier de enige juiste werkwijze,het is makkelijk maar je moet het recept wel nauwkeurig volgen,have fun.

   Brusselse Wafels Voor 12 wafels:

– 250 gr zelfrijzende bloem
– 50 cl melk
– 25 cl water
– 100 gr boter (gesmolten)
– 2 eiwitten (stijfgeklopt)
– 2 eigelen
– 3 zakjes vanillesuiker

Meng de bloem met de suiker, voeg er een beetje melk aan toe en roer goed. Verwerk de eigelen en de rest van de melk en het water eronder tot een glad deeg. Voeg er de gesmolten boter bij en als laatste de stijfgeklopte eiwitten. Het deeg moet vloeibaar zijn zoals voor pannenkoeken.

Beboter het wafelijzer en bak de wafels als het ijzer goed heet is.

Bestrooi de wafels met poedersuiker en geef er wat opgeklopte en gezoete slagroom bij
Smakelijk en tot morgen

Sam
http://www.keukengeheim.comfeeling5.jpg

Make a Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers op de volgende wijze: